Apartman Jelena


Apartman Jelena nalazi se na drugom katu ville i namjenjen je za 4 osobe. U slučaju potrebe apartman raspolaže sa jednim pomoćnim ležajem. Apartman veličine 50 m2 je moderno uređen, klimatiziran, te sadrži natkrivenu terasu od 10 m2 i 20 m2 balkona. Sa terase se pruža prekrasan pogled na plažu i more. Apartman ima dvije spavaće sobe sa pogledom na more, kuhinju, kupaonicu sa WC-om , perilicu rublja. Jedna soba ima bračni krevet te pomoćni ležaj. Pomoćni ležaj je besplatan za djecu do 3 godine, a stariju od 3 godinu se naplaćuje 10 eura po danu. Druga soba ima dva odvojena kreveta koja se prema potrebi mogu spojiti.

Napomena

Apartman "Jelena" se nalazi na istoj etaži kao i dvije sobe. Pružamo mogućnost njihovog spajanja u veliki apartman za 8 osoba.

 1. Posteljina se mijenja svakih 7 dana
 2. Taksa uključena u cijenu
 3. Besplatno parkiralište
 4. Besplatan pristup internetu (WLAN)

Galerija

slider in html

Upiti i rezervacije
Za slanje upita molimo iscrtajte oblik prikazan niže (počevši od točke):


Napomena

Klikom na kalendar možete vidjeti slobodne i zauzete termine. Prilikom postavljanja upita potrebno je popuniti sva polja!!! Nakon što su polja popunjena potrebno je kliknuti na gumb "Pošaljite vašu poruku"".

Odgovor ćete dobiti u roku 24 sata.

Cijene

Sadržaj apartmana

O Villi Ljube

Villa Ljube se nalazi u samoj blizini auto-kampa Rožac, na udaljenosti 1,5 km od centra Trogira. Ukupni kapacitet Villa Ljube je 16 osoba. Apartmani i sobe su opremljeni su sa TV SAT i WLAN internetom.

Trogir

Trogir, centar Trogirske rivijere je grad sa približno 13000 stanovnika, smješten u srcu Dalmacije, 20 km zapadno od grada Splita.

www.trogir.hr

Kontakt

 • Telefon:
  tel: +385 21 886 154
  gsm: +385 99 4175 482
  gsm: +385 98 1694 945
 • Email:
  ljubicamunjiza@gmail.com
 • Adresa:
  Tudorski put 84, HR 21223
  Okrug Gornji
  Hrvatska